Цялостно обзавеждане

About This Project

Предлагаме цялостно обзавеждане на къщи, апартаменти и офиси. Разполагаме и работим с богата гама от материали, текстури и цветове. При нас може да си поръчате мебели по индивидуален проект, като материалите които ние можем да ви предложим са – ЛПДЧ, МДФ, и масивна дървесина. Работим с висок клас механизми на Blum, гаранция за качество и издръжливост.

Още за конкретния проект:

Кухнята е изработена от висококачествени материали. Вратичките са от МДФ лакирани с боя бял гланц. Кухнята е в модерен стил без дръжки. Самото отваряне на вратичките на кухнята е решено по следния начин:

Долен ред вратички:

Тук вариантите са многобройни. Нашите клиенти избраха зарязване на горния кант на вратите под 45 градуса. Зад самата врата има бленда от същия материал като вратичките.

Горен ред вратички :

Клиентите ни избраха висококачествени механизми Blum. Самото отваряне става с надстърчане на долната вратичка от дъното на горния шкаф. Там е поставена и профил за по-удобно захващане и с място за поставяне на лед осветление. Самите механизми са Aventos HF.

Тв модулът е в комбинация от материалите ЛПДЧ и МДФ с ПВЦ покритие (Agt Panel ). Съчетанието на цветовете е постигнато така че самите мебели да са с два основни цвята.

При цялостно обзавеждане предлагаме пакетна цена с допълнителни отстъпки!

 

Category
Врати, Кухни, ТВ Модули